Hoewel badslippers voorheen vooral gebruikt werden aan het strand, zwembad of na een douche, zie je de Adidas slippers nu ook terug op straat. Niet alleen tijdens hete zomerdagen, maar gecombineerd met sokken en korte broeken of lange zijden pantalons als fashion item. De Adidas slippers hebben zich ontpopt tot ware trenditems en vonden zelfs hun weg in lookbooks van high-end designers en front-row tijdens fashion week.

Ondanks de hype rondom de slippers blijft één ding hetzelfde; de Adidas slippers zijn enorm comfortabel. Oorspronkelijk ontworpen met comfort en functionaliteit als belangrijke elementen, zijn de badslippers een genot om te dragen. Zo bevatten de 'Adissage' en 'Santiossage' modellen bijvoorbeeld kleine zwarte bobbeltjes op het voetbed. Deze voorzien de voeten van een massage na een workout.

Op nmdadidasnederland.com vind je slippers voor mannen, vrouwen en kinderen. In dit artikel lees je meer over de verschillende modellen, hoe artiesten ze dragen en wat voor soort slippers je in welke Adidas reeksen vindt.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2