Leveringsinformatie

Order Bevestiging

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt u een orderbevestigingsscherm weergegeven waarin u precies weet wat u heeft gekocht, hoeveel kost het en de bezorgmogelijkheden. Op dit moment wordt u ook per e-mail bevestigd met een bevestiging van de gegevens voor uw gegevens. Deze e-mail geeft echter niet aan dat uw bestelling is bewerkt of begonnen te zijn verwerkt of een bevestiging van het contract van aankoop is verkregen.

Zodra we uw bestelling hebben verwerkt, ontvangt u een tweede email van ons, waarin u precies weet wat u heeft gekocht en bevestigt dat uw bestelling is verwerkt. Wij informeren u ook over uw tracking referentienummer. Door op de tracking referentie link te klikken wordt u naar de website van de koerier gebracht waar u de voortgang van uw bezorging kunt zien.

Bestellingen Bijhouden

U kunt de voortgang van uw bestelling volgen met een unieke tracking-referentienummer. U kunt uw nummer vinden in uw bestelgeschiedenis.

Als alternatief kunt u het unieke tracking referentienummer vinden op de e-mail die u van ons heeft ontvangen. U vindt ook de link naar het betreffende gedeelte van de website van de koerier.

Koeriers hebben een handtekening nodig om een veilige ontvangst van uw goederen te waarborgen. Als u het eerste bezoek niet kunt verzamelen en ondertekenen, kunt u het met een buurman of op een veilige plaats verlaten (dwz verborgen van het zicht en beschermd tegen de regen). Een telefoonkaart wordt via uw deur geplaatst om u te laten weten dat dit is gedaan. Onze koeriers leveren in de meeste gebieden tot 21.00 uur!

De koeriers zullen opnieuw afleveren tot maximaal drie (3) keer en als de levering niet succesvol is na de derde poging, zullen zij de goederen naar ons retourneren en we zullen een terugbetaling uitgeven. Wij behouden ons het recht voor om de bezorgkosten opnieuw te betalen voor het opnieuw leveren.

Voor meer informatie kunt u ook een e-mail sturen naar onze klantenservice team die hierover naar u gaat kijken.

Levering van Pre-Order Items

Als u voorbestellingsartikelen heeft besteld met een lanceringsdatum, dan reserveren wij uw totale bestelling tot de lanceringsdatum. De totale bestelling wordt door ons op of voor de dag van de lancering verwerkt.

Levering van gepersonaliseerde pre-order items

Als u voorbestellingsartikelen heeft besteld met een lanceringsdatum en verzocht om het item te personaliseren, dan reserveren wij uw totale bestelling tot de lanceringsdatum. Voorbestelde gepersonaliseerde artikelen zijn niet retourneren (let op dat dit uw wettelijke rechten niet beïnvloedt). Wij kunnen 24 uur bezorgtijden op gepersonaliseerde artikelen niet garanderen. We zullen proberen om uw bestelling klaar te maken voor levering aan u op tijd, maar vanwege de verlengde verwerkingstijd is dit niet altijd mogelijk. De totale bestelling wordt verwerkt zodra de goederen zijn gepersonaliseerd.

Totale Levertijd = Verzendtijd + Bewerkingstijd

Het duurt ongeveer een paar werkdagen voor de reis van onze faciliteiten naar uw bestemming. De vetste levertijd is 7 dagen. De exacte levertijd is gebaseerd op de verzendmaatschappij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) en de verzendmethode die u heeft gekozen.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met bevestiging dat uw goederen onderweg zijn, die ook een trackinglink bevat. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer! Elk verlies dat wordt veroorzaakt door het onjuiste ontvangeradres of contactnummer is op de klanten.

Leveringen zijn afhankelijk van voorraad beschikbaar. Als wij een probleem hebben met uw bestelling, zoals onbeschikbaarheid van een item, dan bellen wij u. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail, waarin u wordt verteld welke maatregelen we nemen. Sommige van onze leveringsmethoden laten het volledige spoor van uw zending van verzending tot en met afleveren en ondertekend door u. Wij gebruiken een aantal vervoerders om de levering aan u te waarborgen. Onze kosten aan u omvatten alle verzendkosten, verpakkingen en verzekeringen tot de waarde van de goederen die u koopt.

Verzendmethode Methode:

Standaard verzending: Regio met inbegrip van Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

Tijd Verwerken

1-3 werkdagen (sommige producten duurt 5 werkdagen).