Over adidas® Originals En Over Nmdadidasnederland.com

Gedreven door een wens om alle atleten die zich inzetten voor prestatie te helpen, werd adidas gelanceerd om sportapparatuur te produceren die wereldwijd inspireert en verzorgt - wat het merk nog steeds doet tegen deze dag. Het verhaal achter de iconische naam begint echter met wat je een rotsachtig begin zou kunnen noemen. Dankzij een verwarmde broerschap van de broers, een succesvol bedrijf gebouwd door de broers Dassler; Adolf en Rudolph, werden in twee verdeeld, en de voormalige noemde de nieuwe onderneming na zichzelf, met 'Adi' van zijn voornaam en 'Das' van zijn laatste. Gelukkig voor ons heeft de vijandigheid nooit verhinderd dat Adi zijn merk op de hoogte heeft van sportkleding en stijlkwaliteit die het vandaag is, en hier bij nmdadidasnederland.com zijn we trots om een ​​geweldig aanbod trainers en sneakers van adidas te hosten. nieuwste releases, populaire stijlen, originele ontwerpen en eigenzinnige vormen en kleuren. Explore Modern heeft klassieke stijlen zoals Superstar en Gazelle, evenals recentere silhouetten, waaronder ZX Flux en NMD's. Of u liever schone lijnen of futuristische vormen wenst, u vindt het paar adidas trainers of sneakers die u hier zoekt, met die drie iconische lijnen die erfgoed, prestatiekwaliteit en stijl aanduidt.

Ons assortiment van adidas Originals sneakers en kleding omvat revolutionaire boost technologie, de altijd populaire NMD, en de cutting edge EQT. Met een enorme voorraad schoenen van mannen, vrouwen en kinderen, bekijk de volledige collectie van Adidas Originals op nmdadidasnederland.com.

adidas originals trainen een uitgebreid uniek assortiment thuis bij nmdadidas.uk.com een merk dat door onze klant is aangewezen een belangrijk merk voor casual dressing days. Adidas trainers zoals de Munchen, Hamburg, Jeans, LA Trainers, Samba, Dragon, Spezial, Topanga, Beckenbauer, Gazelle, 350, Stan Smith, Superstar en SL72 waren oorspronkelijk ontworpen voor sporten zoals voetbal, basketbal en tennis. Deze stijlen werden stevige favorieten, omdat ze in de jaren 80 snel door de bewoners werden aangenomen vanwege hun unieke, stijlvolle duurzaamheid en straatklaar authenticiteit. Daarna was de iconische drie strepen trainer hier om te blijven.

Geboren uit een opstand die door iedereen ontwikkeld is die unieke en zeldzame problemen van verschillende Adidas Trainers van over de hele wereld heeft, met andere namen, die binnenkort snel favoriete ondervallen worden, zoals Trim Trabb, Adidas Jabbar, Campus, Superster, Kegler Super, L. A Trainer Oregan, Dublin, Trimm Star, Malmö, Stockholm, Mexicana, Oslo, Munchen, Adidas Jeans, Adidas Koorden, Marathon, Bambas, Sambas, Bos Hills en Rome. Moderne releases die zijn gekomen zijn onder meer Los Angeles, Haven en XPLR.

Met sport spearheading wat klassieke releases van tennis-trainers zou worden, werd Adidas leiders in de voorhoede van enkele van de meest gewilde ontwerpen, met toonaangevende spelers die handtekeningstrainers loslaten, zoals Rod Laver, Stan Smith, Edberg, Lendl Supreme. Atletiek speelde ook deel uit van het rennen van geïnspireerde ontwerpen onderweg met klassieke Adidas-originelen zoals de Micro Pacer, de APS, Equipment Racing, ZX8000, ZX 9000, ZxZ adv, ZX500, die de klassieke SL72, SL 76, SL 80 series loslaten samenvallen met de Olympische Spelen van München (1972), Montreal (1976) en Moskou (1980). 'SL' is natuurlijk kort voor 'Super Light'.

Adidas Originals trainers zijn uitgegroeid tot een must voor elk casual liefdevol; sportkleding bewonderaar die de onderscheidende stijl wil herhalen die nu een sterk retro-gevoel heeft.

Adidas trainers zijn niet alleen een symbool voor de casual beweging. Ze vliegen ook de vlag voor generaties Britse en wereldwijde, jeugd- of muziekcultuur en zijn synoniem met artiesten zoals Ian Brown (The Stone Roses), Noel Gallagher (Oasis), Run DMC (Superstars), Beastie Boys (Campus) die wereldwijd bekend geworden zijn voor hun sterke affectie en affiliatie voor Adidas Trainers en zijn nu gevestigd ambassadeurs van de klassieke drie striptrainer.

Aangezien het merk trouw blijft aan zijn oorspronkelijke principes, herinnert Adidas voortdurend ongelooflijke klassiekers uit hun archief, zoals Gazellen, Spezials en Trim Trabbs. Het merk is ooit aan het veranderen, waarbij nieuwe silhouetten worden opgenomen zoals Los Angeles, Flux en Tubular.

Adidas zal voortgaan met het produceren en herleven van hun geweldige trainers van oud en nieuw en nmdadidasnederland.com zal deze ongelooflijke schoenen blijven aanbieden met zo'n sterke identificatie met het Britse erfgoed.